ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα για Ζευγάρια

Λαμπάδα για Ζευγάρια

Ανακαλύψτε τον γιορτινό κόσμο των χειροποίητων αρωματικών πασχαλινών λαμπάδων ειδικά φτιαγμένων για ζευγάρια. Επιλέξτε το σετ που ταιριάζει σε εσάς και το έτερον ήμισυ και ξεχωρίστε στην φετινή Ανάσταση!
Λαμπάδες για ζευγάρι σκάκι Λαμπάδες για ζευγάρι σκάκι
-20 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με πιόνια σκάκι “Βασιλιάς – Βασίλισσα”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα.   Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι δια..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι " -Τι έχεις, -Τίποτα " Λαμπάδες για ζευγάρι " -Τι έχεις, -Τίποτα "
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με πιόνια σκάκι  " -Τι έχεις, -Τίποτα ". Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί και με χιούμορ φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή κα..
36.90€ 45.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι "Him & Her" Λαμπάδες για ζευγάρι "Him & Her"
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι "Him & Her". Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορο..
36.90€ 45.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι κομμάτια παζλ Λαμπάδες για ζευγάρι κομμάτια παζλ
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με κομμάτια παζλ. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα.   Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφοντ..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι με βραχιολάκια Λαμπάδες για ζευγάρι με βραχιολάκια
-19 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με βραχιόλια με κομμάτι παζλ. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που α..
34.90€ 42.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι παζλ "Mr & Mrs" Λαμπάδες για ζευγάρι παζλ "Mr & Mrs"
-19 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με κομμάτια παζλ "Mr & Mrs”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αν..
34.90€ 42.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Παρίσι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, αν και οι δύο είστε λάτρεις της πόλης του φωτός. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα μουσική. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, αν και οι δύο λατρεύετε τη μουσική. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δω..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Λονδίνο. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, αν και οι δύο είστε λάτρεις της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητι..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι τραπουλόχαρτα Λαμπάδες για ζευγάρι τραπουλόχαρτα
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με τραπουλόχαρτα “King – Queen”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα.   Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες Καρδιά Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Καρδιά Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό-γκρι χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να ..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδες Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να δωρίσ..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδες Σκάκι King&Queen για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Σκάκι King&Queen για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό-μαύρο χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδες Mr&Mrs Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Mr&Mrs Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό-μπεζ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να ..
39.90€ 48.90€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)