ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με κούτι - κάδρο και plexiglass

Λαμπάδα με κούτι - κάδρο και plexiglass

Λαμπάδα Frozen σετ με κάδρο Λαμπάδα Frozen σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Frozen ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και χιονονιφάδες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρ..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Αλογάκι σετ με κάδρο Λαμπάδα Αλογάκι σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Αλογάκι ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με κάδρο Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα τον και στο εσωτερικό του έχει πούλιες βοτσαλάκια και χάντρες που προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με διαστημόπλοιο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα το διάστημα και στο εσωτερικό του έχει αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Ινδιάνος σετ με κάδρο Λαμπάδα Ινδιάνος σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ινδιάνικο καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και φτερά τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λα..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Καμηλοπάρδαλη σετ με κάδρο Λαμπάδα Καμηλοπάρδαλη σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Καμηλοπάρδαλη ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα το δάσος και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και βοτσαλάκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Κέρατο μονόκερου σετ με κάδρο Λαμπάδα Κέρατο μονόκερου σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Κέρατο μονόκερου ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα το μονόκερο και στο εσωτερικό του έχει αστεράκια και πούλιες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με κάδρο Λαμπάδα Κύκνος σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει λουλουδάκια και πούλιες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μικρός πρίγκιπας σετ με κάδρο Λαμπάδα Μικρός πρίγκιπας σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Μικρό Πρίγκιπα και αλεπού ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και στο εσωτερικό του έχει βοτσαλάκια και χάντρες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Ονειροπαγίδα σετ με κάδρο Λαμπάδα Ονειροπαγίδα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ονειροπαγίδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Ουρά γοργόνας σετ με κάδρο Λαμπάδα Ουρά γοργόνας σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ουρά γοργόνας ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα τη γοργόνα και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και κοχύλια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου π..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Ουράνιο τόξο σετ με κάδρο Λαμπάδα Ουράνιο τόξο σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Πεταλούδα σετ με κάδρο Λαμπάδα Πεταλούδα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Πεταλούδα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει λουλουδάκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ζώα..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα σετ με κάδρο Λαμπάδα Πριγκίπισσα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Πριγκίπισσα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμέν..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Στέμμα σετ με κάδρο Λαμπάδα Στέμμα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με στέμμα Πριγκίπισσας ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και καρδιές οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με κάδρο Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Frida Kahlo ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει λουλουδάκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μοβ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Frida Kahlo ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Frida Kahlo. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ω..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Mary Poppins σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Mary Poppins σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Mary Poppins, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Mary Poppins. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο από τις πιο τρελές ιστορίες το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμη..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Snoopy σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Snoopy σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Snoopy  ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με ασορτί θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τον αγαπημένο σκύλο κινουμένων σχεδίων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ..
34.90€ 41.90€
Λαμπάδα Αλίκη-μήνυμα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Αλίκη-μήνυμα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Αλίκη, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Αλίκη-Η πρώτη μου λαμπάδα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο από τα παραμύθια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αυτοκίνητο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Αυτοκίνητο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μαύρη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό λογότυπο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Αυτοκίνητα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για να δείξεις το ενδιαφέρον σου με μια ευχή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη καφέ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με στάμπα δεινόσαυρος, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Δεινόσαυροι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο  από την παλαιολιθική εποχή το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό διαστημόπλοιο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα το Διάστημα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που του αρέσουν οι αστροναύτες και οι πλανήτες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κοκκινοσκουφίτσα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κοκκινοσκουφίτσα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
Νέο -17 %
Χειροποίητη κόκκινη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Κοκκινοσκουφίτσα  ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με ασορτί θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμ..
34.90€ 41.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 86 (4 Σελ.)