ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με κούτι - κάδρο και plexiglass

Λαμπάδα με κούτι - κάδρο και plexiglass

Χειροποίητες αρωματικές θεματικές πασχαλινές λαμπάδες διακοσμημένες ανάλογα το θέμα τους με ασορτί χειροποίητο ξύλινο κάδρο με καπάκι πλέξιγκλας! Συνδυάζουν διακοσμητικό δωματίου για τοίχο ή ως κουτί αποθήκευσης με παιχνίδι, διακοσμητικό ή αξεσουάρ από την λαμπάδα!
Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μοβ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Frida Kahlo ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Frida Kahlo. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ω..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Mary Poppins σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Mary Poppins σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Mary Poppins, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Mary Poppins. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο από τις πιο τρελές ιστορίες το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμη..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Snoopy σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Snoopy σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Snoopy  ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με ασορτί θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τον αγαπημένο σκύλο κινουμένων σχεδίων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ..
34.90€ 41.90€
Λαμπάδα Αλίκη-μήνυμα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Αλίκη-μήνυμα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Αλίκη, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Αλίκη-Η πρώτη μου λαμπάδα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο από τα παραμύθια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αυτοκίνητο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Αυτοκίνητο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μαύρη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό λογότυπο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Αυτοκίνητα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για να δείξεις το ενδιαφέρον σου με μια ευχή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη καφέ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με στάμπα δεινόσαυρος, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Δεινόσαυροι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο  από την παλαιολιθική εποχή το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό διαστημόπλοιο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα το Διάστημα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που του αρέσουν οι αστροναύτες και οι πλανήτες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κοκκινοσκουφίτσα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κοκκινοσκουφίτσα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη κόκκινη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Κοκκινοσκουφίτσα  ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με ασορτί θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμ..
34.90€ 41.90€
Λαμπάδα Κουκουβάγια σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κουκουβάγια σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή λευκή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό κουκουβάγια, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Κουκουβάγια. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα παραμύθια και τις κουκουβάγιες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κύκνος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό κύκνο, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο  κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Κύκνο. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Κύκνος-Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κύκνος-Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Κύκνο-Η πρώτη μου λαμπάδα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιη..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι ροζ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι ροζ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο λαγουδάκι ροζ, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δω..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι σιέλ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι σιέλ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο λαγουδάκι σιέλ, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Μαϊμουδίτσα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μαϊμουδίτσα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη χακί πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό μαϊμού, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Ζούγκλα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο από την ζούγκλα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δω..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Μικρός Νικόλας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μικρός Νικόλας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη κόκκινη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό μαυροπίνακα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Μικρός Νικόλας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που είναι τόσο καλό παιδί όπως ο μικρός Νικόλας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μικρός Πρίγκιπας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μικρός Πρίγκιπας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Μικρός πρίγκιπας, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Μικρός πρίγκιπας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που του αρέσουν οι αστροναύτες και οι πλανήτες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα μοβ Αλίκη σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα μοβ Αλίκη σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μοβ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Αλίκη ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμο..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Μονόκερος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μονόκερος σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό κεφάλι μονόκερου ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Μονόκερος. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ε..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Μπαλαρίνα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μπαλαρίνα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο μπαλαρίνα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα τη λίμνη των κύκνων. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρέυει το μπαλέτο! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Μπάτμαν σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μπάτμαν σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο το σήμα του Μπάτμαν, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τον σκοτεινό ιππότη της Gotham City! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί ν..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Μπόμπιρας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μπόμπιρας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Baby Boss  ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με ασορτί θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τον αγαπημένο μπόμπιρα κινουμένων σχεδίων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθ..
34.90€ 41.90€
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό πεταλούδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα την Άνοιξη. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα λουλούδια και τις πεταλούδες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακ..
59.90€
Λαμπάδα Πήτερ Παν σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Πήτερ Παν σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πράσινη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με διακοσμητικά τον Πήτερ Παν και την Τινκερμπελ, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δωματίου, με την ειδι..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Πίτερ Παν σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Πίτερ Παν σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γαλάζια πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Πίτερ Παν, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Πίτερ Παν. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο από τα παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε..
49.90€ 59.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 96 (4 Σελ.)