ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με χειροποίητο κουτί

Λαμπάδα με χειροποίητο κουτί

Λαμπάδα γκρι πυξίδα καραμπινέρ σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα γκρι πυξίδα καραμπινέρ σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή γκρι χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλική πυξίδα καραμπινέρ μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό. Ένα ιδιαίτερο δώρο για τους λάτρεις της περιπέτειας μιας και το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικε..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα λευκή μπρελόκ-γήπεδο και μπάλα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα λευκή μπρελόκ-γήπεδο και μπάλα σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ γήπεδο-μπάλα ποδοσφαίρου μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα Ποδόσφαιρο. Ένα ιδιαίτερο δώρο γα τους λάτρεις του ποδοσφαίρου μιας και το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ω..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα μαύρη μεταλλικό μπρελόκ-τράπουλα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μαύρη μεταλλικό μπρελόκ-τράπουλα σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή μαύρη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ τράπουλα μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα Παιχνίδια της ζωής. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας...
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα με κλιπ πυξίδα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με κλιπ πυξίδα σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή χειροποίητη γκρι αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό κλιπ πυξίδα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Ρητό περιπέτειας. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο του αγαπημένου σας!..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα μεταλλικό μπρελόκ-ρακέτα τένις σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μεταλλικό μπρελόκ-ρακέτα τένις σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή μαύρη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ ρακέτα και μπαλάκι τένις, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Ρητό. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας...
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα μπρελόκ κλειδί του Σολ σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ κλειδί του Σολ σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή γκρι χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ κλειδί του σολ μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό. Ένα ιδιαίτερο δώρο για τους λάτρεις της μουσικής μιας και το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντι..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα κόσμημα-πλανήτης σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα κόσμημα-πλανήτης σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη γκρι αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό πλανήτη σε κορδόνι, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι με θέμα Διάστημα. Ένα ιδιαίτερο δώρο για αυτούς που λατρεύουν το διάστημα καθώς το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφ..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα μαύρη μεταλλικό μπρελόκ τιμόνι-πυξίδα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μαύρη μεταλλικό μπρελόκ τιμόνι-πυξίδα σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή χειροποίητη μαύρη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ πυξίδα-τιμόνι καραβιού, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα Περιπέτεια. Ένα ιδιαίτερο δώρο για τον καπετάνιο της καρδιάς σας καθώς το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα με κρεμαστό μεταλλικό τιμόνι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με κρεμαστό μεταλλικό τιμόνι σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή μαύρη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό διακοσμητικό τιμόνι καραβιού, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Θάλασσα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας...
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα με μεταλλικό αστροναύτη σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με μεταλλικό αστροναύτη σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη μαύρη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό αστροναύτη σε κορδόνι, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι με θέμα Αστροναύτης. Ένα ιδιαίτερο δώρο για αυτούς που λατρεύουν το διάστημα καθώς το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσ..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα μεταλλικό μπρελόκ τιμόνι-πυξίδα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μεταλλικό μπρελόκ τιμόνι-πυξίδα σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή χειροποίητη γκρι αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ πυξίδα-τιμόνι καραβιού, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα Πλοίο. Ένα ιδιαίτερο δώρο για τον καπετάνιο της καρδιάς σας καθώς το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη α..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ-ποδηλάτης σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ-ποδηλάτης σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή χειροποίητη μαύρη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ ποδηλάτη, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα το Ποδήλατο. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο του αγαπημένου σ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα μεταλλικό μπρελόκ-βέσπα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μεταλλικό μπρελόκ-βέσπα σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή μπλε χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ βέσπα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Βέσπα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας...
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα μπρελόκ μεταλλικό αμαξάκι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ μεταλλικό αμαξάκι σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ μεταλλικό αμαξάκι, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα Οδήγηση. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας...
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-άπειρο σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-άπειρο σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με το σύμβολο του άπειρου σε χρυσό χρώμα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο. Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερ..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-ουρά γοργόνας σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-ουρά γοργόνας σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με ουρά γοργόνας, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό με θέμα το Κολύμπι. Αυτό το υπέροχο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα μικρότερα σε ηλικία κορίτσια!..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα με βραχιόλι-χάντρες σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με βραχιόλι-χάντρες σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή μοβ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με χάντρες, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Λουλούδια. Αυτό το υπέροχο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα μικρότερα σε ηλικία κορίτσια!..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-αστερίας σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-αστερίας σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή ροζ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλικό αστερία, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Γοργόνα. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία!..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-γούρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-γούρι σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλικό γούρικο φλουρί ανάμεσα σε χαντρούλες και κόκκινη φουντίτσα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο Αισιοδοξία. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-καρδούλα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-καρδούλα σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή μοβ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλική καρδούλα ανάμεσα σε χαντρούλες, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο Αισιοδοξία. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σ..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-μονόκερος σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-μονόκερος σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή τιρκουάζ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλικό μονόκερο, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο με θέμα Αισιοδοξία. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότε..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα με βραχιόλι-κοχύλι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με βραχιόλι-κοχύλι σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή μπορντό χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλικό κοχύλι, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Ουρά γοργόνας. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία!..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα κόσμημα ρολόι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα κόσμημα ρολόι σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή σκούρη καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό ρολόι σε καφέ δερμάτινο λουρί, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι και θέμα Ρολόι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα με μεταλλική υδρόγειο σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα με μεταλλική υδρόγειο σετ με χειροποίητο κουτί
-15 %
Πασχαλινή καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό πλανήτη γη σε μαύρο δερμάτινο λουρί, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι και θέμα Κόσμος. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας...
21.90€ 25.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 40 (2 Σελ.)