ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με χειροποίητο κουτί

Λαμπάδα με χειροποίητο κουτί

Χειροποίητη αρωματική θεματική πασχαλινή λαμπάδα με αξεσουάρ μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και ρητό! Διάλεξε ανάμεσα σε καραμπινέρ, μπρελόκ, κόσμημα ή κρεμαστό και χρησιμοποίησε το κουτί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης!
Λαμπάδες Καρδιά Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Καρδιά Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό-γκρι χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να ..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδες Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να δωρίσ..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδες Σκάκι King&Queen για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Σκάκι King&Queen για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό-μαύρο χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδες Mr&Mrs Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδες Mr&Mrs Παζλ για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί
-18 %
Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι σε λευκό-μπεζ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης καλλυντικών ή διάφορων προσωπικών αντικειμένων. Εξαιρετική επιλογή για να ..
39.90€ 48.90€
Λαμπάδα κολιέ καρδιά σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα κολιέ καρδιά σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή ροζ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με κολιέ καρδιά, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε ηλικί..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα κολιέ πεταλούδα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα κολιέ πεταλούδα σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή βεραμάν χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με κολιέ πεταλούδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ αυτοκίνητο vintage σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ αυτοκίνητο vintage σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ αυτοκίνητο vintage, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ βέσπα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ βέσπα σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ βέσπα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε ηλι..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ κιθάρα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ κιθάρα σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ κιθάρα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε ηλ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ λουλούδι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ λουλούδι σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή ροζ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ λουλούδι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε η..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ μάτι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ μάτι σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή σαμπανιζέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ μάτι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ μηχανή σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ μηχανή σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή καφέ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ μηχανή, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε ηλ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ μπάλα μπάσκετ σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ μπάλα μπάσκετ σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή μαύρη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ μπάλα μπάσκετ, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ μπάλα ποδοσφαίρου σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ μπάλα ποδοσφαίρου σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή μαύρη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ μπάλα ποδοσφαίρου, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ ονειροπαγίδα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ ονειροπαγίδα σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ ονειροπαγίδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ πιόνι - σκάκι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ πιόνι - σκάκι σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή μπλε ραφ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ πιόνι σκακιού, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ ποδήλατο σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ ποδήλατο σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή μαύρη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ ποδήλατο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ σκυλάκι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ σκυλάκι σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή μωβ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ σκυλάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε ηλ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ υδρόγειος σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ υδρόγειος σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ υδρόγειος, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα μπρελόκ φύλλο σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα μπρελόκ φύλλο σετ με χειροποίητο κουτί
-16 %
Πασχαλινή μωβ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ φύλλο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με ανοιγόμενο καπάκι ζωγραφισμένο με ντεκουπάζ στο θέμα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή ως θήκη αποθήκευσης διάφορων αντικειμένων π.χ. στο γραφείο σας. Ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε ηλικ..
25.90€ 30.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-άπειρο σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-άπειρο σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με το σύμβολο του άπειρου σε χρυσό χρώμα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο. Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερ..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-αστερίας σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-αστερίας σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή ροζ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλικό αστερία, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και θέμα Γοργόνα. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία!..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-γούρι σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-γούρι σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλικό γούρικο φλουρί ανάμεσα σε χαντρούλες και κόκκινη φουντίτσα, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο Αισιοδοξία. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα βραχιόλι-καρδούλα σετ με χειροποίητο κουτί Λαμπάδα βραχιόλι-καρδούλα σετ με χειροποίητο κουτί
-17 %
Πασχαλινή μοβ χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με γυναικείο βραχιόλι με μεταλλική καρδούλα ανάμεσα σε χαντρούλες, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο πορτάκι και λογότυπο Αισιοδοξία. Το υπέροχο αυτό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη καλλυντικών ή ως κασετίνα για τα κορίτσια σ..
19.90€ 23.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 58 (3 Σελ.)