ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με Κάδρο

Λαμπάδα με Κάδρο

Χειροποίητες αρωματικές θεματικές πασχαλινές λαμπάδες διακοσμημένες ανάλογα το θέμα τους με ασορτί χειροποίητο ξύλινο κάδρο! Συνδυάζουν διακοσμητικό δωματίου με παιχνίδι, διακοσμητικό ή αξεσουάρ από την λαμπάδα!
Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο
-21 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο Wednesday, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο στο ίδιο θέμα. Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει τη μικρή διαφορετική ηρωίδα της ομώνυμης σειράς. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Χάρι Πότερ σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Χάρι Πότερ σετ με χειροποίητο κάδρο
-21 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο Χάρι Πότερ, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο στο ίδιο θέμα. Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει το μικρό μάγο και τις ταινίες του. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι αερόστατο σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι αερόστατο σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι αερόστατο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα πριγκίπισσα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χειρ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι καρδιά σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι καρδιά σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι καρδία , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα πριγκίπισσα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χειροπ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι μάτι σε σιέλ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με ασορτί θέμα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι μάτι σε μαύρο χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με ασορτί θέμα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι μάτι σε ροζ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με ασορτί θέμα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι μάτι σε μωβ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με ασορτί θέμα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι μάτι σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι μάτι σε βεραμάν χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με ασορτί θέμα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βραχιόλι στέμμα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βραχιόλι στέμμα σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με βραχιόλι στέμμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα πριγκίπισσα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χειροπο..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα δαχτυλίδι πέρλα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δαχτυλίδι πέρλα σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με δαχτυλίδι πέρλα σε κορδόνι που φοριέται και σαν κολιέ, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα διακοπές. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα κοχυ΄λι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα κοχυ΄λι σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με κοχύλι , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα γοργόνα. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χειροποίητα κουτιά ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα μπρελόκ αυτοκίνητο σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα μπρελόκ αυτοκίνητο σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ αυτοκίνητο, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα διακοπές. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χειροπο..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα μπρελόκ βέσπα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα μπρελόκ βέσπα σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ βέσπα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα το ταξίδι. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει την περιπέτεια και τα ταξίδια. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθ..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα μπρελόκ τέννις σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα μπρελόκ τέννις σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ ρακέτα και μπαλάκι του τέννις, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα το τέννις. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει το ξεχωριστό αυτό άθλημα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβα..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα πυξίδα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα πυξίδα σετ με χειροποίητο κάδρο
-23 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με πυξίδα , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα το ταξίδι. Ένας υπέροχος συνδυασμός αξεσουάρ και διακοσμητικού για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει την περιπέτεια και τα ταξίδια. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή κα..
33.90€ 43.90€
Λαμπάδα βελάκια και στόχο σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βελάκια και στόχο σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μαγνητικά βελάκια και στόχο , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που θα του χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα χε..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Charlie Chaplin σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Charlie Chaplin σετ με χειροποίητο κάδρο
-16 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα, σε λευκό χρώμα με ξύλινη κρεμαστή φιγούρα Charlie Chaplin. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα Charlie Chaplin και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου. Το κερί είναι αρωματικό και ο..
46.90€ 55.90€
Λαμπάδα London - ξύστρα λεωφορείο σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα London - ξύστρα λεωφορείο σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Πασχαλινή κόκκινη χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλική ξύστρα κόκκινο λεωφορείο. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα London και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου...
44.90€ 53.90€
Λαμπάδα London με μεταλλική ξύστρα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα London με μεταλλική ξύστρα σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα, σε κόκκινο χρώμα με κρεμασμένο διακοσμητικό μεταλλική μηχανή του pop corn που είναι και ξύστρα για το γραφείο. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα vintage London και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχ..
44.90€ 53.90€
Λαμπάδα Mary Poppins σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Mary Poppins σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Πασχαλινή λευκή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με κρεμαστή κόκκινη Mary Poppins. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα Mary Poppins και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό ..
44.90€ 53.90€
Λαμπάδα Sarah Kay σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Sarah Kay σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με διακοσμητικό ξύλινη Sarah Kay. Συνοδεύεται από χειροποίητο ροζ ξύλινο κάδρο με θέμα Sarah Kay και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλ..
44.90€ 53.90€
Λαμπάδα Αεροπλανάκι-σιέλ σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Αεροπλανάκι-σιέλ σετ με χειροποίητο κάδρο
-16 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα, σε μπλε χρώμα με κρεμαστό μεταλλικό γαλάζιο αεροπλάνο. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα αερόστατα και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου...
41.90€ 49.90€
Λαμπάδα Αεροπλάνο-λευκό σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Αεροπλάνο-λευκό σετ με χειροποίητο κάδρο
-16 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μεταλλικό λευκό αεροπλανάκι. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με θέμα Ταξίδια και έχει στο πίσω μέρος μεταλλική στήριξη για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου...
41.90€ 49.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 82 (4 Σελ.)