ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Πρώτη μου λαμπάδα

Πρώτη μου λαμπάδα

Ανακαλύψτε τον γιορτινό κόσμο των χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων ειδικά φτιαγμένων για νεογέννητο μωράκι. Εξερευνήστε δεκάδες σχέδια που συνδυάζουν παιχνίδια και διαχρονικούς συμβολισμούς, φωτίζοντας το πνεύμα του Πάσχα και γιορτάζοντας την ελπίδα και την ανάσταση!
Λαμπάδα σιελ Καμηλοπάρδαλη σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε γαλάζιο χρώμα με κρεμαστό ξύλινο διακοσμητικό σιέλ καμηλοπάρδαλη - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα Αγγελάκι πέρλες σετ με μουσικό κουτί
-12 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό κρεμαστό αγγελάκι με λευκό φόρεμα. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργα..
44.80€ 51.10€
Λαμπάδα Αλογάκι ξύλινο ροζ σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Αλογάκι ξύλινο ροζ σετ με μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι ροζ αλογάκι- Η πρώτη μου λαμπάδα.Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε λιλά χρώμα, με θέμα νεράιδα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώ..
42.80€ 50.00€
Λαμπάδα Άμαξα χρυσή φωτιζόμενη σετ με μουσικό κουτί
-9 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητική Άμαξα χρυσή στολισμένη με τούλι και φωτιζόμενη με LED φωτάκια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα πριγκίπισσα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετ..
47.80€ 52.60€
Λαμπάδα Αρκουδάκι ροζ σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι αρκουδάκι - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα μονόκερος, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργ..
41.80€ 48.90€
Λαμπάδα Αστεράκι πάνινο ροζ σετ με μουσικό κουτί
-13 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με πάνινο αστεράκι ροζ. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε λευκό χρώμα, με θέμα πριγκίπισσα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσετε τον χώρο σας. Το προϊόν κουρδί..
43.90€ 50.50€
Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί
-17 % Εξαντλήθηκε
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, γοργόνα. Συνδυάζεται με Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να οργανώσε..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κοριτσάκι σιέλ σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με κοριτσάκι στα σιέλ πουά. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε σιέλ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσετε τον χώρο σας. Το προϊόν κου..
48.40€ 57.10€
Λαμπάδα Κρίκος λουλούδι - πουλάκι σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο πουλάκι σε χρυσό κρίκο στολισμένο με λουλούδι,pampas και κορδέλα. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα κοριτσάκι-ζωάκια, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσ..
38.80€ 46.50€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, κύκνος. Συνδυάζεται με μπλε Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Η λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να ορ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος-Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κύκνος-Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Κύκνο-Η πρώτη μου λαμπάδα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιη..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι ροζ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι ροζ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο λαγουδάκι ροζ, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δω..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι σιέλ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι σιέλ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο λαγουδάκι σιέλ, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Λουλούδι μωβ σετ με μουσικό κουτί
-13 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό λουλούδι μέσα σε χρυσό κρίκο και pampas. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε μωβ ανοιχτό χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσ..
44.80€ 51.50€
Λαμπάδα Λουλούδια μωβ σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικά λουλούδια μέσα σε χρυσό κρίκο και pampas, τούλι. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε μωβ ανοιχτό χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να..
39.80€ 47.70€
Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι ροζ - Πρώτη μου λαμπάδα Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι ροζ - Πρώτη μου λαμπάδα
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με πάνινο αλογάκι ροζ – Πρώτη λαμπάδα που θα χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο μικρό σου βαφτιστήρι! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού. Το προϊόν ενδέχεται να έχει ελ..
23.90€ 27.90€
Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι σιέλ - Πρώτη μου λαμπάδα Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι σιέλ - Πρώτη μου λαμπάδα
-14 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με πάνινο αλογάκι σιέλ – Πρώτη λαμπάδα που θα χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο μικρό σου βαφτιστήρι! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού. Το προϊόν ενδέχεται να έχει ε..
23.90€ 27.90€
Λαμπάδα Μικρός Πρίγκιπας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μικρός Πρίγκιπας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Μικρός πρίγκιπας, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Μικρός πρίγκιπας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που του αρέσουν οι αστροναύτες και οι πλανήτες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μονόκερος ουράνιο τόξο σετ με μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο μονόκερο και ουράνιο τόξο ζωγραφισμένα στο χέρι μέσα στολισμένα με pampas, τούλι και λουλούδια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα μονόκερος, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέ..
45.80€ 53.10€
Λαμπάδα Ξύλινη πεταλούδα σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Πασχαλινή χειροποίητη λευκή-ροζ λαμπάδα με ξύλινη μεγάλη τρισδιάστατη πεταλούδα σε ροζ αποχρώσεις. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα πεταλούδα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσε..
41.80€ 48.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα μήλο σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο πριγκίπισσα και ταγκ “ Η ζωή σαν παραμύθι”. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα πεταλούδα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε ..
39.80€ 47.70€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα παλάτι σετ με μουσικό κουτί
-16 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο πριγκίπισσα και ταγκ “ Princess”. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα πριγκίπισσα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματ..
42.80€ 50.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα ροζ σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με διακοσμητική ξύλινη πριγκίπισσα  ζωγραφισμένη στο χέρι με χρυσό κρίκο στολισμένο με pampas και λουλούδια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα κοριτσάκι-ζωάκια, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη..
40.80€ 47.80€
Λαμπάδα Στέμμα Πρώτη λαμπάδα φωτιζόμενη ροζ σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Στέμμα Πρώτη λαμπάδα φωτιζόμενη ροζ σετ με μουσικό κουτί
-9 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινη ζωγραφισμένη Κορώνα – Πρώτη λαμπάδα και φωτάκι LED. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε ροζ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργα..
45.80€ 50.40€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 115 (5 Σελ.)