ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Πασχαλινά Αυγά με Τσαντάκι πλάτης

Πασχαλινά Αυγά με Τσαντάκι πλάτης

Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό 200γρ. σετ με υφασμάτινο ρυθμιζόμενο τσαντάκι πλάτης! Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Αφήστε το βαφτιστήρι σας να επιλέξει το σετ που του αρέσει!
 
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με αστεράκι σιελ Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με αστεράκι σιελ
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με αστεράκι σιελ που γράφει ''Dream big little one". Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθα..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με αστέρι ροζ Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με αστέρι ροζ
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αστεράκι ροζ που γράφει ''Dream big little one". Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ουράνιο τόξο Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ουράνιο τόξο
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο ουράνιο τόξο που γράφει πάνω "Let's chase rainbows". Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλ..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με σχέδιο διάστημα Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με σχέδιο διάστημα
-10 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο καράβι που γράφει ''Explore the universe". Επίλεξε αυτό το δώρο για να του θυμίζεις πως κάποιος που ζει, βλέπει πολλά, κάποιος που ταξιδεύει όμως βλέπει περισσότερα. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστ..
17.55€ 19.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Μικρός Πρίγκιπας Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Μικρός Πρίγκιπας
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με θέμα Μικρός πρίγκιπας, με σχέδιο τον μικρό πρίγκιπα πάνω στον πλανήτη του που γράφει "the little prince". . Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσ..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης μονόκερος Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης μονόκερος
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε Τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με θέμα Μονόκερος, με ροζ πομ-πον στο μέτωπο του μονόκερου που απεικονίζεται.  Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασ..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης μονόκερος με λουλούδια Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης μονόκερος με λουλούδια
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο μονόκερο λουλούδια. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Όλοι λατρεύουμε τα σοκολατέ..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης μπαλαρίνα Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης μπαλαρίνα
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με σχέδιο μπαλαρίνας σε χρώμα λευκό-χρυσό. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθ..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης πουεντ Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης πουεντ
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με σχέδιο πουέντ μπαλαρίνας σε ροζ χρώμα. . Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Κα..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Χάρτης Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Χάρτης
-17 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με θέμα Χάρτη. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού..
18.90€ 22.90€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr  με τσαντάκι πλάτης Διάστημα Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr  με τσαντάκι πλάτης Διάστημα
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο space σε σκούρο μπλε χρώμα. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολα..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Frozen Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Frozen
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο Frozen. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού: 200γρα..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης space Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης space
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο Διάστημα σε γκρι χρώμα. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένι..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Wednesday Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Wednesday
-19 % Εξαντλήθηκε
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο Wednesday. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού: 200..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Wednesday Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Wednesday
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο Wednesday. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού: 200..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Κάπτεν αμέρικα Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Κάπτεν αμέρικα
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο Κάπτεν αμέρικα. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με αλεπού Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με αλεπού
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αλεπού. Οι αλεπουδίτσες μπορεί να είναι φημισμένες ως πονηρές και πανούργες, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ φιλικές! Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσω..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ελαφάκια Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ελαφάκια
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αγκαλιασμένα ελαφάκια που γράφει "Be kind little girl" . Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκ..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ελεφαντάκι αστεράκι Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ελεφαντάκι αστεράκι
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο ελεφαντάκι αστεράκι. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου ..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ελεφαντάκι συννεφάκι Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με ελεφαντάκι συννεφάκι
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο ελεφαντάκι συννεφάκι. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με καράβι Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με καράβι
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο καράβι που γράφει ''Trip around the world". Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθ..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με την Αριστόγατα Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης με την Αριστόγατα
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με την Αριστόγατα. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού: 200γρ..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Μικρός Πρίγκιπας στο Διάστημα Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Μικρός Πρίγκιπας στο Διάστημα
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης Μικρός Πρίγκιπας. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού: 200γρα..
17.50€ 21.50€
Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Μίκυ Σοκολατένιο αυγό Melbon 200gr με τσαντάκι πλάτης Μίκυ
-19 %
Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό μέσα σε τσαντάκι πλάτης με σχέδιο Μίκυ. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει απόλυτα ξεχωριστό το δώρο του βαφτιστηριού σου το φετινό Πάσχα. Το αυγό είναι εσωτερικά συσκευασμένο με χαρτί αφής και ύφασμα ασορτί με το τσαντάκι πλάτης. Καθαρό βάρος σοκολατένιου αυγού: 200γραμμ..
17.50€ 21.50€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 84 (4 Σελ.)