ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Γυναικείες μάσκες

Γυναικείες μάσκες

Μάσκα προσώπου bluejean Μάσκα προσώπου bluejean
Hot -52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε bluejean χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υγιειν..
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου boho Μάσκα προσώπου boho
-52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υγι..
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου music Μάσκα προσώπου music
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου solfege Μάσκα προσώπου solfege
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λεοπάρ Μάσκα προσώπου λεοπάρ
Hot -52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λεοπάρ χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υγιεινής..
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου μαύρη Μάσκα προσώπου μαύρη
Hot -52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υγιεινής...
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου μαύρη πουά Μάσκα προσώπου μαύρη πουά
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο πουά χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγου..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου με πράσινα λαχούρια Μάσκα προσώπου με πράσινα λαχούρια
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε πράσινο χρώμα με λαχούρια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου βεραμάν με λουλουδάκια Μάσκα προσώπου βεραμάν με λουλουδάκια
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε βεραμάν χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου βεραμάν με τριαντάφυλλα Μάσκα προσώπου βεραμάν με τριαντάφυλλα
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε βεραμάν χρώμα με τριαντάφυλλα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστρο..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου γαλάζια με αστεράκια Μάσκα προσώπου γαλάζια με αστεράκια
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με αστεράκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου γαλάζια με ροζ λουλουδάκια Μάσκα προσώπου γαλάζια με ροζ λουλουδάκια
-30 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με ροζ λουλουδάκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επισ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου γκρί πεταλούδες Μάσκα προσώπου γκρί πεταλούδες
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με σχέδια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου καφέ πουά
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε καφέ πουά χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου καρό θαλασσί τριαντάφυλλα
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε καρό θαλασσί χρώμα με τριαντάφυλλα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου κίτρινη με σχέδια
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε κίτρινο χρώμα με σχέδια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές γι..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου κίτρινη με τριαντάφυλλα
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε κίτρινο χρώμα με τριαντάφυλλα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστρο..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου κόκκινο ανοιχτό με λουλουδάκια Μάσκα προσώπου κόκκινο ανοιχτό με λουλουδάκια
-30 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε κόκκινο ανοιχτό χρώμα με λουλουδάκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λευκή με γαλάζια λουλουδάκια Μάσκα προσώπου λευκή με γαλάζια λουλουδάκια
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με γαλάζια λουλουδάκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λευκή με λουλουδάκια
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με λουλουδάκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λευκή με μωβ λουλουδάκια
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με μωβ λουλουδάκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστρ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λευκή με μωβ τριαντάφυλλα
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με μωβ τριαντάφυλλα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λευκή με ροζ λουλουδάκια
-30 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε ροζ χρώμα με λουλουδάκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές γ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου λευκή με ροζ τριαντάφυλλα
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε ροζ χρώμα με τριαντάφυλλα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές ..
3.43€ 4.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 69 (3 Σελ.)