ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Μάσκες με τους αγαπημένους σας ήρωες

Μάσκες με τους αγαπημένους σας ήρωες

Μάσκα προσώπου παιδική αράχνη Μάσκα προσώπου παιδική αράχνη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με ιστό αράχνης που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης Ο Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης Ο
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με τον γνωστό γαλάτη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης a Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης a
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με τον γνωστό γαλάτη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιού..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική <S> Μάσκα προσώπου παιδική <S>
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστρ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μουστάκι Μάσκα προσώπου παιδική μουστάκι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με μουστάκι που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΦ . Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική νεκροκεφαλή Μάσκα προσώπου παιδική νεκροκεφαλή
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα με νεκροκεφαλή που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική παπί Μάσκα προσώπου παιδική παπί
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε φούξ χρώμα με την Νταίζη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας μπλέ Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας μπλέ
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με πιτζαμοήρωα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται α..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας πράσινη Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας πράσινη
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε πράσινο χρώμα με πιτζαμοήρωα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούντα..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική ποντικός γκρι Μάσκα προσώπου παιδική ποντικός γκρι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με ποντικό που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πάπια Μάσκα προσώπου παιδική πάπια
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με πάπια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλα..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε κόκκινο χρώμα με τον σκυλάκι που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές . Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι κόκκινη Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι κόκκινη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε κόκκινο χρώμα με σκυλάκι δαλματίας που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοπο..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σκύλος Μάσκα προσώπου παιδική σκύλος
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με σκύλο που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική στόμα Μάσκα προσώπου παιδική στόμα
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα με στόμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγέ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική τίγρης Μάσκα προσώπου παιδική τίγρης
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε βεραμάν χρώμα με τον τίγρη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική Unicorn ροζ Μάσκα προσώπου παιδική Unicorn ροζ
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε ροζ χρώμα με μονόκερο που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου γαλάζιο Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου γαλάζιο
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με μπάλα ποδοσφαίρου που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοπο..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική κουκουβάγια Μάσκα προσώπου παιδική κουκουβάγια
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε βεαραμάν χρώμα με κουκουβάγια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούντ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα μπάσκετ Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα μπάσκετ
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με μπάλα μπάσκετ που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου κίτρινη Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου κίτρινη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε κίτρινο χρώμα με μπάλα ποδοσφαίρου που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοπο..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου κόκκινη Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου κόκκινη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε κόκκινο χρώμα με μπάλα ποδοσφαίρου που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοπο..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου πράσινη Μάσκα προσώπου παιδική μπάλα ποδοσφαίρου πράσινη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε πράσινο χρώμα με μπάλα ποδοσφαίρου που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοπο..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπάτμαν Μάσκα προσώπου παιδική μπάτμαν
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με τον μπάτμαν που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται α..
3.54€ 5.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 33 (2 Σελ.)