ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαδοσέτ

Λαδοσέτ

Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-18 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλίτσα και λαμπάδα ώστ..
45.00€ 55.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-18 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
45.00€ 55.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλίτσα και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - μπουντουάρ και λαμπάδ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - σκηνή και λαμπάδα ώστ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη γοργόνα. Μετά τη βάπτισ..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ τούλινες κορδέλες και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς στολισμένο με δύο λευκούς κύκνους. Μετά τη βάπτιση το ..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Κάδρο
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με λευκές και ροζ τούλινες κορδέλες και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσετ Βάπτισης για κορίτσι λουλουδάκι
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώστε να δημιουργ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη φιγούρα μονόκερου. Μετά ..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη Μπαλαρίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με μια ξύλινη χρυσή μπαλαρίνα-π..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με μια μεγάλη ροζ πεταλούδα. Με..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη ροζ ποντικίνα. Μετά τη β..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ένα ξύλινο ροζ κοριτσάκι. Μ..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Σάρα Κέυ από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Τροχόσπιτο
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ένα ξύλινο λογότυπ "Όλα αρχίζο..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη Φεγγαρόλουστη από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρη..
49.00€ 59.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Φλαμίνγκο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-17 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη φιγούρα Φρίντα Κάλο. Μ..
49.00€ 59.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - σκηνή και λαμπάδα ώσ..
39.00€ 49.00€
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ τούλινες κορδέλες και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς στολισμένο με ξύλινη πεταλούδα. Μετά τη βάπτιση..
59.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 25 (2 Σελ.)