ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαδοσέτ

Λαδοσέτ

Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη γοργόνα. Μετά τη βάπτισ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ τούλινες κορδέλες και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς στολισμένο με δύο λευκούς κύκνους. Μετά τη βάπτιση το ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη φιγούρα μονόκερου. Μετά ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη Μπαλαρίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με μια ξύλινη χρυσή μπαλαρίνα-π..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με μια μεγάλη ροζ πεταλούδα. Με..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη ροζ ποντικίνα. Μετά τη β..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ένα ξύλινο ροζ κοριτσάκι. Μ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Τροχόσπιτο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ένα ξύλινο λογότυπ "Όλα αρχίζο..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα τη Φεγγαρόλουστη από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρη..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με ροζ φιογκάκια από οργάντζα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ξύλινη φιγούρα Φρίντα Κάλο. Μ..
39.00€ 46.80€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)