ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Personalized

Personalized

Χειροποίητα προσωποποιημένα διακοσμητικά για παιδικό δωμάτιο που φέρουν το όνομα ή το μονόγραμμα του παιδιού! Καδράκια με πλέξιγκλας ή λαμπάκια Led και γιρλάντες με υφασμάτινα φουσκωτά γράμματα ομορφαίνουν το παιδικό δωμάτιο και γεμίζουν το παιδάκι σας χαρά και ευτυχία!
Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ
-10 % Εξαντλήθηκε
Καδράκι σε ροζ χρώμα, με χαραγμένο λογότυπο σε γκρι αστέρι και φωτάκια LED για να διακοσμήσετε τον τοίχο του δωματίου του μωρού σας και να δώσετε μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα. Συμπληρώστε το όνομα του παιδιού σας στο ειδικό πεδίο παραγγελίας το οποίο θα γραφτεί σε έξτρα αστεράκι μέσα στο καδρά..
22.50€ 25.00€
Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα ροζ Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα ροζ
-17 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με το μονόγραμμα που επιθυμείτε σε ροζ χρώμα. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
24.90€ 29.90€
Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα σιέλ Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα σιέλ
-17 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με το μονόγραμμα που επιθυμείτε σε σιελ χρώμα. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
24.90€ 29.90€
Κάδρο Personalised με λαμπάκια LED Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Κάδρο Personalised με λαμπάκια LED Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-16 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά απο φωτάκια led μπαταρίας. Γράψτε το όνομα του παιδιού που θέλετε να το κάνετε δώρο και διακοσμήστε το δωμάτιο του με αυτο το πολύ ξεχωριστό προϊόν. Το κάδρο έχει δύο υποδοχές στο πί..
74.90€ 88.90€
Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αερόστατο Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αερόστατο
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί για νεογέννητο ζωγραφισμένο, με plexiglass καπάκι. Το personalized κουτί έχει θέμα το αερόστατο που γράφει μέσα "Dream big little one" και έχει συννεφάκια που μπορείτε να γράψετε μέσα τα στοιχεία..
54.90€ 65.90€
Γιρλάντα όνομα με Υφασμάτινα Γράμματα και αστεράκια Γιρλάντα όνομα με Υφασμάτινα Γράμματα και αστεράκια
-10 %
Χειροποίητη γιρλάντα με υφασμάτινα γράμματα γκρι και αστεράκια λευκά χρυσά. Σε κάθε γράμμα υπάρχουν ραμμένα μικρά θηλάκια στο επάνω μέρος ώστε να περάσει η κορδέλα...
38.61€ 42.90€
Γιρλάντα όνομα με Υφασμάτινα Γράμματα και αστεράκια ροζ
-10 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη γιρλάντα απο υφασμάτινα γράμματα με συννεφάκια. Σε κάθε γράμμα υπάρχουν ραμμένα μικρά θηλάκια στο επάνω μέρος ώστε να περάσει η κορδέλα. Μπορείτε να κρεμάσετε τη γιρλάντα όπου επιθυμείτε καθώς έχει δεξιά κ..
28.71€ 31.90€
Γιρλάντα όνομα με Υφασμάτινα Γράμματα και συννεφάκια Γιρλάντα όνομα με Υφασμάτινα Γράμματα και συννεφάκια
-10 %
Χειροποίητη γιρλάντα απο υφασμάτινα γράμματα με συννεφάκια. Σε κάθε γράμμα υπάρχουν ραμμένα μικρά θηλάκια στο επάνω μέρος ώστε να περάσει η κορδέλα. Μπορείτε να κρεμάσετε τη γιρλάντα όπου επιθυμείτε καθώς έχει δεξιά κ..
49.41€ 54.90€
Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αστέρι Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αστέρι
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί για νεογέννητο ζωγραφισμένο, με plexiglass καπάκι. Το personalized κουτί έχει θέμα το αστέρι που γράφει μέσα "Dream big" και έχει συννεφάκια που μπορείτε να γράψετε μέσα τα στοιχεία του νεογέννητ..
54.90€ 65.90€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)