ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Disney Traditions

Διακοσμητική φιγούρα Γιασμίν Διακοσμητική φιγούρα Γιασμίν
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της πριγκίππισας Γιασμίν. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλογή σας ή για να διακοσμή..
32.40€ 38.90€
Διακοσμητική φιγούρα Η παρέα του Μίκυ Διακοσμητική φιγούρα Η παρέα του Μίκυ
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Παρέας του Μίκυ της Disney με τους Μίκυ, Μίνι, Πλούτο, Ντόναλντ και Γκούφυ. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχ..
150.00€ 180.00€
Διακοσμητική φιγούρα Μίκυ Διακοσμητική φιγούρα Μίκυ
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα του αγαπημένου μας Μίκυ της Disney. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλογή σας ή για ν..
20.70€ 24.80€
Διακοσμητική φιγούρα Μίκυ Μάους Διακοσμητική φιγούρα Μίκυ Μάους
-17 %
Διακοσμητική κλασική φιγούρα του αγαπημένου μας Μίκυ Μάους της Disney. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλο..
32.40€ 38.90€
Διακοσμητική φιγούρα Μίνι Διακοσμητική φιγούρα Μίνι
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Μίνι Μάους να κάνει μια ευχή για την αγάπη της! Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε ..
20.70€ 24.80€
Διακοσμητική φιγούρα Μίνι Μαρί Διακοσμητική φιγούρα Μίνι Μαρί
-17 % Εξαντλήθηκε
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Μίνι Μαρί σε μια κλασική πόζα από την ταινία Αριστογάτες. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να π..
20.30€ 24.40€
Διακοσμητική φιγούρα Πεντάμορφη Διακοσμητική φιγούρα Πεντάμορφη
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της Πεντάμορφης, έτοιμη για τον χορό με το αγαπημένο της Τέρας!. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στ..
33.40€ 40.10€
Διακοσμητική φιγούρα Πεντάμορφη και το Τέρας Διακοσμητική φιγούρα Πεντάμορφη και το Τέρας
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα η Πεντάμορφη και το Τέρας που χορεύουν. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλογή σας ή γ..
122.60€ 147.10€
Διακοσμητική φιγούρα Πινόκιο Διακοσμητική φιγούρα Πινόκιο
-22 %
Διακοσμητική φιγούρα του αγαπημένου μας Πινόκιο σε διάλογο με την συνείδηση του, Τζίμινι Κρίκετ. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να πρ..
72.70€ 92.70€
Διακοσμητική φιγούρα Πίτερ Παν Διακοσμητική φιγούρα Πίτερ Παν
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα του διάσημου αγοριού που δεν θέλει να μεγαλώσει και μπορεί να πετάει, του μοναδικού Πίτερ Παν! Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχ..
32.90€ 39.50€
Διακοσμητική φιγούρα Πριγκίπισσες σε Κάστρο Διακοσμητική φιγούρα Πριγκίπισσες σε Κάστρο
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα Πριγκίπισσες σε Κάστρο της Disney. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλογή σας ή για να..
166.90€ 200.30€
Διακοσμητική φιγούρα Σκρούτζ Διακοσμητική φιγούρα Σκρούτζ
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα του αγαπημένου μας Σκρούτζ να βουτάει στα πλούτη του!. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney ..
63.90€ 76.70€
Διακοσμητική φιγούρα Σταχτοπούτα Διακοσμητική φιγούρα Σταχτοπούτα
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Σταχτοπούτας να ποζάρει στολισμένη λίγο πριν τον χορό!  Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προ..
34.50€ 41.40€
Διακοσμητική φιγούρα Τίνκερμπελ Διακοσμητική φιγούρα Τίνκερμπελ
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Τίνκερμπελ από την ταινία Πίτερ Παν. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney..
27.40€ 32.90€
Διακοσμητική φιγούρα Χιονάτη Διακοσμητική φιγούρα Χιονάτη
-17 %
Διακοσμητική κλασική φιγούρα της αγαπημένης μας Χιονάτης. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλογή σας ή για ..
32.90€ 39.50€
Διακοσμητική φιγούρα Χιονάτη και Πρίγκιπας Διακοσμητική φιγούρα Χιονάτη και Πρίγκιπας
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Χιονάτης με τον Πρίγκιπας της. Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να προσθέσετε στην Disney συλλο..
81.90€ 98.30€
Διακοσμητική φιγούρα Χιονάτη με μήλο Διακοσμητική φιγούρα Χιονάτη με μήλο
-17 %
Διακοσμητική φιγούρα της αγαπημένης μας Χιονάτης σε μια σκηνή όπου είναι μαζεμένο όλο το παραμύθι! Είναι χειροποίητη από ριγνίτη, έναν υψηλής ποιότητας λίθο, και ζωγραφισμένη στο χέρι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε φιγούρα. Μία υπέροχη επιλογή για να ..
111.30€ 133.60€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)