ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Χειροποίητα γούρια για το νέο έτος με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων! Επιλέξτε ανάμεσα σε μολυβοθήκη, κουτί, κουμπαρά, κάδρο με Led η πλέξιγκλας, κρεμαστό ή επιτραπέζιο γούρι με την φιγούρα της μαγικής ηρωίδας!

Γούρι κουτί-βιβλίο Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Γούρι κουτί-βιβλίο Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-17 %
Χειροποίητο γούρι κουτί-βιβλίο με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και ασορτί κρεμαστό γούρι. Βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια, σίγουρα πρόκειται για ένα ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το πανέμορφο βιβλίο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επιτραπέζιο διακοσμητικό είτε ως ένα κο..
29.90€ 35.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Φωτιζόμενο κάδρο με LED Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα αλίκη στη χώρα των θαυμάτων που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπ..
54.90€ 65.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων κρεμαστό 20x2x24 Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων κρεμαστό 20x2x24
-15 %
Γούρι ξύλινο κρεμαστό Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι, για να πιστέψεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου..
21.90€ 25.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων επιτραπέζιο κάδράκι Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων επιτραπέζιο κάδράκι
-17 %
Χειροποίητο γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων,ζωγραφισμένο στο χέρι με γνωστό καπελά και απόφθεγμα σε ντεκουπάζ. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδά..
19.90€ 23.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων κάδρο Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων κάδρο
-17 %
Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σε κάδρο για τον τοίχο, με συρταρωτό καπάκι απο plexiglass ξύλινο, χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι, με γνωστό απόφθεγμα για να πιστεύεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται..
54.90€ 65.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων κάδρο ρόδι Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων κάδρο ρόδι
-16 %
Χειροποίητο γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σε κάδρο για τον τοίχο, με ρόδι, με συρταροτό καπάκι απο plexiglass ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι, με γνωστό απόφθεγμα για να πιστεύεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζο..
31.90€ 37.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων λαγός και ρολόϊ Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων λαγός και ρολόϊ
-17 %
Χειροποίητο γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων,ζωγραφισμένο στο χέρι, με πρωταγωνιστή το λαγό και το ρολόι του. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι..
19.90€ 23.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων ρόδι κρεμαστό Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων ρόδι κρεμαστό
-17 %
Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σε ρόδι, χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι, για να πιστεύεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη ..
19.90€ 23.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων ρολόϊ Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων ρολόϊ
-10 %
Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, με το γνωστό ρολόϊ για να πιστεύεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου..
17.90€ 19.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων σε βάση Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων σε βάση
-15 %
Χειροποίητο γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων,ζωγραφισμένο στο χέρι με τσαγιέρα και γνωστό απόφθεγμα όπου πάντα είναι ώρα για τσάι. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη ..
21.90€ 25.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων σε βάση κύβου Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων σε βάση κύβου
-14 %
Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι, με γνωστό απόφθεγμα για να πιστεύεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Ά..
18.90€ 21.90€
Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων τσαγιέρα Γούρι Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων τσαγιέρα
-16 %
Γούρι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων με τσαγιέρα,χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι, με γνωστό απόφθεγμα για να πιστεύεις στα όνειρα σου αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκο..
26.90€ 31.90€
Γούρι κουμπαράς Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ξύλινος Γούρι κουμπαράς Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ξύλινος
-17 %
Γούρι κουμπαράς Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων  χειροποίητος και ζωγραφισμένος στο χέρι, με στιχάκι από το παραμύθι, με τους αγαπημένους σας ήρωες του γνωστού ομότιτλου παραμυθιού για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να εξοικονομήσετε χρήματα για αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει..
19.90€ 23.90€
Γούρι μολυβοθήκη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Γούρι μολυβοθήκη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-11 %
Γούρι μολυβοθήκη χειροποίητη και ζωγραφισμένη στο χέρι, με την αγαπημένη σας Αλίκη από το γνωστό ομώνυμο παραμύθι "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να τοποθετείτε τα μολύβια σας αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γο..
16.90€ 18.90€
Γούρι μολυβοθήκη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Γούρι μολυβοθήκη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-11 %
Γούρι μολυβοθήκη χειροποίητη και ζωγραφισμένη στο χέρι, με τον αγαπημένο σας λαγό από το γνωστό παραμύθι "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να τοποθετείτε τα μολύβια σας αυτό το νέο έτος. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκ..
16.90€ 18.90€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)