ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Μουσική

Μουσική

Χειροποίητα γούρια για το νέο έτος για τους μουσικόφιλους με θέμα μουσική! Επιλέξτε ανάμεσα σε βότσαλο, φωτιζόμενο κάδρο, διακοσμητικό πόρτας ή επιτραπέζιο γούρι με την φιγούρα του αγαπημένου σας μουσικού όργανου!

Γούρι επιτοίχιο φωτιζόμενο καδράκι - Κιθάρα 15x3.5x12 Γούρι επιτοίχιο φωτιζόμενο καδράκι - Κιθάρα 15x3.5x12
-14 %
Χειροποίητο γούρι μικρό ξύλινο καδράκι για τον τοίχο, φωτιζόμενο με led φωτάκι. Μια ξύλινη κιθάρα στο εξωτερικό του κάδρου και εσωτερικό ζωγραφισμένο στο χέρι με κειμενάκι, για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε αυτό το νέο έτος! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γρά..
23.90€ 27.90€
Γούρι επιτοίχιο φωτιζόμενο καδράκι - Σαξόφωνο 15x3.5x12 Γούρι επιτοίχιο φωτιζόμενο καδράκι - Σαξόφωνο 15x3.5x12
-14 %
Χειροποίητο γούρι μικρό ξύλινο καδράκι για τον τοίχο, φωτιζόμενο με led φωτάκι. Ένα ξύλινο σαξόφωνο στο εξωτερικό του κάδρου και εσωτερικό ζωγραφισμένο στο χέρι με λογότυπο, για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε αυτό το νέο έτος! Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χ..
23.90€ 27.90€
Γούρι επιτοίχιο φωτιζόμενο μεσαίο καδράκι - πιάνο 23x3.5x17.5 Γούρι επιτοίχιο φωτιζόμενο μεσαίο καδράκι - πιάνο 23x3.5x17.5
-17 %
Χειροποίητο γούρι μεσαίο ξύλινο κάδρο για τον τοίχο, φωτιζόμενο με led φωτάκι, για τους λάτρεις της μουσικής! Ένα ξύλινο πιάνο στο εξωτερικό του κάδρου και εσωτερικό ζωγραφισμένο στο χέρι με κειμενάκι, για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε αυτό το νέο έτος! Όλα ..
29.90€ 35.90€
Γούρι βοτσαλάκι Βιολί Γούρι βοτσαλάκι Βιολί
-11 %
Χειροποίητο γούρι βότσαλο με σχέδιο βιολί για τους λάτρεις της κλασσικής μουσικής. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
8.90€ 10.00€
Γούρι Βιόλα Γούρι Βιόλα
-15 %
Χειροποίητο γούρι βιόλα ξύλινη γιατί η μουσική ξεπλένει από τη ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρ..
14.90€ 17.50€
Γούρι κιθάρα σε στρογγυλό πλαίσιο Γούρι κιθάρα σε στρογγυλό πλαίσιο
-15 %
Γούρι κιθάρα ξύλινη, χειροποίητο, ώστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με μουσικές δημιουργίες. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
16.90€ 19.90€
Γούρι Κλειδί του Σολ Γούρι Κλειδί του Σολ
-15 %
Γούρι κλειδί του σολ σε μαύρη απόχρωση ξύλινο, χειροποίητο, για να μη ξεχνάμε ότι η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη και απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και δίνει ζωή στα πάντα. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε ..
14.90€ 17.50€
Γούρι Κλειδί του Σολ vintage Γούρι Κλειδί του Σολ vintage
-15 %
Γούρι κλειδί του σολ σε καφέ απόχρωση ξύλινο, χειροποίητο, για να μη ξεχνάμε ότι η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη και απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και δίνει ζωή στα πάντα. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χ..
14.90€ 17.50€
Γούρι Τρομπέτα Γούρι Τρομπέτα
-15 %
Χειροποίητο γούρι τρομπέτα ξύλινη γιατί η μουσική ξεπλένει από τη ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέ..
14.90€ 17.50€
Γούρι Τρομπέτα διακοσμητικό πόρτας Γούρι Τρομπέτα διακοσμητικό πόρτας
-17 %
Χειροποίητο γούρι διακοσμητικό πόρτας με θέμα μουσική για ένα νέο έτος τέλειο και δημιουργικό. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
14.90€ 17.90€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)