ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αγορίστικες μάσκες για παιδιά

Αγορίστικες μάσκες για παιδιά

Μάσκα προσώπου παιδική emoticons Μάσκα προσώπου παιδική emoticons
-52 % Εξαντλήθηκε
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου emoticons που παρασκευάζεται από δύο στρώματα 100 % βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους ..
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική λευκή χάσκι
-52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με χάσκι που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφ..
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική βεραμάν με αστεράκια
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε βεραμάν χρώμα με αστεράκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γαλάζια με αστεράκια
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με αστεράκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γαλάζια πουά
-40 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γαλάζιο πουά χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γκρι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρί χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική λευκή δεινόσαυροι Μάσκα προσώπου παιδική λευκή δεινόσαυροι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με δεινόσαυρους που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / ε..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική λευκή δεντράκια Μάσκα προσώπου παιδική λευκή δεντράκια
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με δεντράκια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επισ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική λευκή παραμύθι Μάσκα προσώπου παιδική λευκή παραμύθι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με θέμα παραμύθι που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπλε πουά
-40 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ πουά χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές γι..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μπλέ διάστημα Μάσκα προσώπου παιδική μπλέ διάστημα
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με διάστημα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επι..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πολύχρωμη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου πολύχρωμη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σιελ αερόστατο Μάσκα προσώπου παιδική σιελ αερόστατο
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε σιέλ χρώμα με αερόστατο που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική τρακτέρ Μάσκα προσώπου παιδική τρακτέρ
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με θέμα τρακτέρ που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική adventure Μάσκα προσώπου παιδική adventure
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε καφέ μπέζ χρώμα με θέμα adventure που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποι..
2.94€ 4.90€
Κορδόνι μάσκας καφέ Κορδόνι μάσκας καφέ
Νέο -40 %
Κορδόνι μάσκας για να κρεμάτε τη μάσκα σας στο λαιμό τις στιγμές ώπου δεν κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή της. Σε 3 χρώματα , με δυνατότητα αυξομοίωσης μακραμέ, συνολικού μήκους 74 εκατοστών...
1.44€ 2.40€
Κορδόνι μάσκας μαύρο Κορδόνι μάσκας μαύρο
Νέο -40 %
Κορδόνι μάσκας για να κρεμάτε τη μάσκα σας στο λαιμό τις στιγμές ώπου δεν κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή της. Σε 3 χρώματα , με δυνατότητα αυξομοίωσης μακραμέ, συνολικού μήκους 74 εκατοστών...
1.44€ 2.40€
Κορδόνι μάσκας χρυσό Κορδόνι μάσκας χρυσό
Νέο -40 %
Κορδόνι μάσκας για να κρεμάτε τη μάσκα σας στο λαιμό τις στιγμές ώπου δεν κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή της. Σε 3 χρώματα , με δυνατότητα αυξομοίωσης μακραμέ, συνολικού μήκους 74 εκατοστών...
1.44€ 2.40€
Μάσκα προσώπου παιδική δεινόσαυρος Μάσκα προσώπου παιδική δεινόσαυρος
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου, σε λευκό-πράσινο χρώμα, με τρικεράτωψ, με το ονοματάκι της επιθυμίας σας, που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική διάστημα
Hot -52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου διάστημα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υγιεινή..
2.35€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική λάμα λευκή Μάσκα προσώπου παιδική λάμα λευκή
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με λάμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφέ..
2.94€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική λευκή με δεινόσαυρους
Hot -52 %
Brand: Kappa Decor
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε λευκό χρώμα με δεινόσαυρους που παρασκευάζεται από δύο στρώματα βαμβακερού υφάσματος με ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστρο..
2.35€ 4.90€
Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)