ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Δωμάτιο Κοριτσιού

Δωμάτιο Κοριτσιού

Εδώ θα δείτε την συλλογή μας με ότι μπορείτε να σκεφτείτε για να διακοσμήσετε ένα παιδικό δωμάτιο για κορίτσι! Από καδράκια, κουτιά αποθήκευσης, κούπες, ονειροπαγίδες, σημαιάκια, μουσικά κουτιά, κρεμαστά έως επιτραπέζια, κουμπαράδες, μαξιλάρια, σταντ για φωτογραφίες, τσάντάκια πλάτης και άλλα!
Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ
-10 % Εξαντλήθηκε
Καδράκι σε ροζ χρώμα, με χαραγμένο λογότυπο σε γκρι αστέρι και φωτάκια LED για να διακοσμήσετε τον τοίχο του δωματίου του μωρού σας και να δώσετε μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα. Συμπληρώστε το όνομα του παιδιού σας στο ειδικό πεδίο παραγγελίας το οποίο θα γραφτεί σε έξτρα αστεράκι μέσα στο καδρά..
22.50€ 25.00€
Καδράκι φωτιζόμενο LED Πεταλούδα
-12 %
Κάδρο από ξύλο σε σομόν χρώμα με φωτάκια και θέμα πεταλούδα. Επιτοίχιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επ..
14.90€ 16.90€
Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα ροζ Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα ροζ
-17 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με το μονόγραμμα που επιθυμείτε σε ροζ χρώμα. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
24.90€ 29.90€
Καθρέπτης στρογγυλός ξύλινος ροζ Μονόκερος
-17 %
Ξύλινος στρογγυλός καθρέπτης σε ροζ χρώμα με θέμα Μονόκερος. Δημιουργήστε έναν παραμυθένιο κόσμο για το κοριτσάκι σας διακοσμώντας το παιδικό του δωμάτιο με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Μονόκερος!..
17.25€ 20.70€
Καλαθάκι κασπώ αστέρι - ροζ Καλαθάκι κασπώ αστέρι - ροζ
-19 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ με θέμα Αστεράκι μου λαμπρό σε ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να τοποθετήσετε τα απαραίτητα πραγματάκια του μωρού σας όπως χτένες, ψαλιδάκι, κρέμες κ.λπ. ή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του με αυτό τοποθετώντας μέσα ακόμα και γλαστράκι! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώ..
8.50€ 10.50€
Καλαθάκι κασπώ Κύκνος
-17 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα κύκνος σε ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα..
8.25€ 9.90€
Καλαθάκι κασπώ Μονόκερος
-18 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα Μονόκερος σε ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης..
9.75€ 11.90€
Καλαθάκι κασπώ μπαλαρίνα
-17 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ με θέμα μπαλαρίνα σε λευκό-ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να τοποθετήσετε τα απαραίτητα πραγματάκια του μωρού σας όπως χτένες, ψαλιδάκι, κρέμες κ.λπ. ή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του με αυτό τοποθετώντας μέσα ακόμα και γλαστράκι! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο σ..
9.75€ 11.70€
Καλαθάκι κασπώ πουέντ
-18 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ με θέμα πουέντ μπαλαρίνας σε λευκό-ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να τοποθετήσετε τα απαραίτητα πραγματάκια του μωρού σας όπως χτένες, ψαλιδάκι, κρέμες κ.λπ. ή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του με αυτό τοποθετώντας μέσα ακόμα και γλαστράκι! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ω..
9.75€ 11.90€
Καλαθάκι κασπώ Φλαμίνγκο
-16 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα Φλαμίνγκο σε ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης..
8.15€ 9.75€
Μαξιλάρι Μονόκερος
-17 %
Μαξιλάρι υφασμάτινο διακοσμητικό σε λευκό χρώμα με θέμα Μονόκερος. Για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε ..
21.00€ 25.20€
Μαξιλάρι τετράγωνο μπαλαρίνα
-17 %
Τετράγωνο μαξιλάρι σε λευκό χρώμα με ροζ μπαλαρίνα και χρυσές λεπτομέρειες. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι του μωρού σας για να χαλαρώνει με την απαλή μελωδία του! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα ..
17.25€ 20.70€
Σετ κάδρα - σπιτάκια 2 τεμαχίων Πεταλούδα
-17 %
Σετ χειροποίητα διακοσμητικά κάδρα - σπιτάκια από ξύλο σε σομόν αποχρώσεις με θέμα πεταλούδα. Για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο ή οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θέλετε κρεμώντας τα στον τοίχο ή ως επιτραπέζια διακοσμητικά. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την ..
33.75€ 40.50€
Σταντ ξύλινο όρθιο για φωτογραφίες Μονόκερος
-17 %
Σταντ ξύλινο όρθιο για φωτογραφίες με θέμα Μονόκερος, σε λευκό-ροζ-χρυσό χρώμα. Για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχε..
19.50€ 23.40€
Τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο Μονόκερος
-18 %
Τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με θέμα Μονόκερος, με ροζ πομ-πον στο μέτωπο του μονόκερου που απεικονίζεται. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγεθος του...
8.90€ 10.90€
Τσαντάκι υφασμάτινο Μονόκερος
-18 % Εξαντλήθηκε
Τσαντάκι χειρός υφασμάτινο με θέμα Μονόκερος, σε χρώμα λευκό-ροζ, με φουντίτσα στο φερμουάρ και ροζ πομ-πον στο σχέδιο του μονόκερου. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί...
8.90€ 10.90€
Φιγούρα ξύλινη Mary Poppins Φιγούρα ξύλινη Mary Poppins
-15 %
Χειροποίητη ξύλινη φιγούρα με τη Mary Poppins ζωγραφισμένη στο χέρι. Διακοσμήστε το παιδικο δωμάτιο με τη Mary Poppins και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για να μπείτε μέσα στο παραμύθι. Το διακοσμητικό έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να κρεμιέται στον τοίχο...
54.88€ 64.90€
Φιγούρα ξύλινη Αλίκη και Λαγός Σετ 2 τεμάχια Φιγούρα ξύλινη Αλίκη και Λαγός Σετ 2 τεμάχια
-20 %
Χειροποίητη ξύλινη φιγούρα με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και λαγός με ρολόι ζωγραφισμένα στο χέρι. Διακοσμήστε το παιδικο δωμάτιο με την Αλίκη και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για να μπείτε μέσα στο παραμύθι. Το διακοσμητικό έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να κρεμιέται στον τοίχο και η τιμή ..
99.50€ 123.90€
Φιγούρα ξύλινη Λαγός - Ρολόι Φιγούρα ξύλινη Λαγός - Ρολόι
-12 %
Χειροποίητη ξύλινη φιγούρα με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ζωγραφισμένη στο χέρι. Διακοσμήστε το παιδικο δωμάτιο με την Αλίκη και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για να μπείτε μέσα στο παραμύθι. Το διακοσμητικό έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να κρεμιέται στον τοίχο και είναι ζωγραφισμένο και στι..
58.90€ 66.90€
Χειροποίητα κάδρα ξύλινα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Σετ 3 Χειροποίητα κάδρα ξύλινα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Σετ 3
-10 %
Χειροποίητα κάδρα ξύλινα με θέμα η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σετ των 3 τεμαχίων. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με την Αλίκη, το λαγό και τη χώρα των θαυμάτων για να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στο παραμύθι. Τα κουτιά δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους και μπορείτε να τα τοποθετήστε και σε διαφορετικά σ..
79.90€ 89.00€
Χειροποίητη κρεμάστρα ξύλινη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Χειροποίητη κρεμάστρα ξύλινη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-33 %
Χειροποίητη κρεμάστρα ξύλινη με θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και αστέρι που γράφει " Welcome to wonderland ", ζωγραφισμένα στο χέρι. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και ταξιδέψτε μαζί της. Η κρεμάστρα έχει 4 θέσεις για να κρεμάσετε τα ρούχα του παιδιού σας...
36.90€ 54.90€
Χειροποίητη Μολυβοθήκη ξύλινη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Χειροποίητη Μολυβοθήκη ξύλινη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-9 %
Χειροποίητη μολυβοθήκη ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με την Αλίκη, το λαγό και τη χώρα των θαυμάτων για να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στο παραμύθι...
15.90€ 17.50€
Χειροποίητη μολυβοθήκη ξύλινη Κούνελος με ρολόϊ ζωγραφισμένη στο χέρι και θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με την Αλίκη, το λαγό και τη χώρα των θαυμάτων για να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στο παραμύθι...
17.50€
Χειροποίητο Κάδρο ξύλινο Wildflower Χειροποίητο Κάδρο ξύλινο Wildflower
-11 %
Χειροποίητο κάδρο ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι που γράφει "Do you suppose she is a wildflower?" απο το παραμύθι της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. Το κάδρο είναι ξύλινο και ζωγραφισμένο στο χέρι. Επίσης, έχει δύο υποδοχές στο πίσω μέρος για να μπορέσετε να το τοποθετήσετε στον τοίχο. Διακοσμήστε το π..
15.90€ 17.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 180 (8 Σελ.)